tirsdag 22. september 2009

Noe nytt!


Endelig et livstegn. Nå for tiden er det lite tid til håndarbeid og blogging. Jeg har begynt i full jobb og går på skole samtidig. ÅÅ kan ikke døgnet ha flere timer slik at jeg kan bruke som tid som jeg ønsker på strikking!I tillegg til dette har jeg lett for å begynne på nye prosjekter hele tiden! Det er så mye fint og jeg har så mye fint garn liggende!!
Nok om det jeg må bare ta meg selv et grepa tak i nakken og fullføre noe... På hobbyboden følger jeg med ,så godt jeg kan, luealongen;you can leave your hat on og plagg for plaggalong. Nå er min Hey teach nesten ferdig så jeg får ta det lille som gjenstår. Må mekkes på selvfølgelig. Kan jeg ikke lære meg å regne og strikke prøvelapp? Den sitter langt inne.... men kreativitet får blomstre da plagg må gjøres om!

Har ferdig agustlue og septemebr lue i nevnte along.


Som sagt har ikke problemer med å finne noe nytt å begynne på så ganske kjapt har det kommet en ny kåpe på pinnene i Eskimo, svart av farge og pinne nr. 8.

2 kommentarer:

 1. Så flott blogg du har. Også så flink due r til å strikke....WICH IT WAS ME :-)))...
  Og den flotte puselusen du har...LEKKER...

  Klemz Sissel.

  SvarSlett
 2. Hei Ellen
  Så mye flott du har strikket. Lekre saker.
  Jeg har også flere ting på pinnene samtidig, og nå er det på tide å få noe ferdig. jeg startet på en UFO i går, og SKAL ha den ferdig i dag! Ellers venter jeg på garn til 2 prosjekt, som bare har avslutning igjen......
  Så fin ferie dere har hatt i sommer. Det er jo den man lever på resten av året.
  Skole OG jobb.....ja, da har du noe å fylle tiden med, må jeg si. Uansett, så skviser jeg inn strikking, for det må jeg også alltid drive med, det gir meg energi. Vi sees!

  SvarSlett