søndag 31. januar 2010

Nytt år nye muligheter


Tiden flyr.. selv bloggen går tregt er strikkelysten på topp. Her er noen oppdateringer.

Jeg har en tante som i kulden frøs på hode og hender. En lue strikket grått karisma garn og votter som ble tovet. de ble godt mottatt!


I tiden mellom jul og nyttår jobbet jeg på et prosjekt..En tunika inspirert av Tone Solheim sine flotte i boka Maskepie. Jeg strikket overdel i Muskat bomullsgarn, heklet en kant under og sydd på et tynt skjørt. Stoffet er kjøpt på grønland i en innvandrerbutikk! Mye flotte stoffer å se!!


Nå i januar ble jeg minnet på at det lønner seg å beynne med julegavene tidlig....Jeg har nå året første gave ferdig.I år skal jeg være tidlig ute!

Denne Mariusgenser er strikket i Smartgarn, pinnenr. 3,5 og er str 6 år. den er til mitt tantebarn!


Min kollega skal gifte seg i juni og hun ønsket seg en bolerojakke til sin brudekjole. Jeg var raskt ut til å si at det kan jeg strikke . Etter nøye leting i Ravelry og andre steder kom jeg frem til 10-12 stykker. Hun forelsket seg i denne......Jeg har begynt å strikke med en tråd alpakka og en tråd Vivaldi(drops). Spent på hvordan det blir...

Her er begynnelse på første ermen..5 kommentarer:

 1. Flott genser du har strikket !
  Blir spennende å se boleroen ferdig. Den ser nydelig ut !

  SvarSlett
 2. Mye flott her ,o) Tine Solheim står på to do listen min også. Boleroen var jo bare rålekker og Marius er jo alltid fint ;o) Mye fint i bloggen din. Ha en flott uke ;o)

  SvarSlett
 3. Den kan bi aldeles nydelig når ferdig;)
  Lykke til;)

  SvarSlett
 4. Hei Ellen
  Så flott at du vil bli med på julegave-alongen inne hos meg!
  For noen skjønne ting du har strikket. Her går det unna, ser jeg.
  En slik kjole fra Tine Solheim har jeg også lyst på. Ble veldig inspirert da jeg møtte henne i Oslo forrige uke. Hun samarbeider med Norsk Flid, så jeg får nok sett henne mer i løpet av året også.
  Den boleroen var nydelig. Skjønner godt at hun fallt for nettopp denne. Jeg elsker jo småjakker og boleroer, som jeg kan kombinere med alt. Og er det ikke hyggelig å strikke noe for andre? jeg strikket jo nettopp en kjole til ei venninne. Hun er så fornøyd!

  SvarSlett
 5. Hei,

  Jeg synes boleroen var nydelig og en venninne skal strikke en til meg. Har funnet oppskriften på Ravelry, ,men lurte på hvordan det gikk med garnvalget ditt. Ble det bra, eller har du noen tips til endringer? Også hvor mye garn brukte du, og hvilken farge? (om du husker det da). Mvh kommende brud Ine

  SvarSlett